Skip links

 

 

Check the english version

Contract de închiriere Splash, renunțarea la răspundere și eliberare

CITIȚI ACEST ACORD CU ATENȚIE. STABILITĂ TERMENII ȘI CONDIȚIILE OBLIGATOARE LEGAL PENTRU UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIULUI.

Splash Mobility SRL, Popesti Leordeni City, str Cazanesti, nr 1C, Judetul Ilfov, Romania, Fiscal Cod: 41542602, Nr. Registru: J23 / 3669/2019 (denumită în continuare „Compania”)

Având în vedere utilizarea dvs. de către oricare dintre serviciile Splash (definite mai jos) furnizate de Splash Rides, Inc. d / b / a Splash („Splash”), Splash cere ca Dvs. („Rider”, „Dvs.” sau „Dvs.”) (acționând pentru toată familia Rider, moștenitori, agenți, afiliați, reprezentanți, succesori și cesionari) sunteți de acord cu toți termenii și condițiile din acest Contract de închiriere Splash, Renunțarea la Răspundere și eliberare („Acord”).

Serviciile furnizate de Splash includ, printre altele, (1) Aplicația mobilă Splash („Aplicația Splash”) și site-ul web aferent, (2) Vehiculele electrice Splash („Vehicul”) sau „Vehicule”) și (3) toate celelalte echipamente, personal, servicii, aplicații, site-uri web și informații furnizate sau puse la dispoziție de Splash (colectiv, „Serviciile Splash”).

În plus față de Termenii și condițiile, aflat la https://ridesplash.com/terms, ați fost de acord în mod expres atunci când v-ați înscris la Splash, ar trebui să CITIȚI CU ATENȚIE toți termenii și condițiile înainte de a încheia prezentul acord. Iată o listă parțială a câtorva dintre termenii pe care Splash dorește să îi atragă atenția inițială în cazul în care vă aflați pe un smartphone sau alt dispozitiv cu un ecran mic. Termenii cu majuscule au semnificațiile care le sunt date acolo unde sunt definite în prezentul acord.

 • PREZENTUL ACORD CONȚINE ELIBERĂRI, DISCLAIMERI, DISPOZIȚII PRIVIND ASUMAREA RISCULUI ȘI UN ACORD DE ARBITRAJ LEGATOR CARE ÎȚI POATE LIMITA LEGALUL DREPTURI ȘI REMEDII. PENTRU MAI MULTE DETALII, VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LA SECȚIUNILE 9 ȘI 15 DE MAI jos

 • La încheierea călătoriei dvs., Vehiculul nu trebuie parcat într-un loc de parcare interzis, adică proprietate privată neautorizată, în o zonă blocată, care blochează dreptul de trecere sau în orice alt spațiu non-public neaprobat.
 • Toate legile și reglementările aplicabile (inclusiv, fără limitare, cele aplicabile traficului, pietonilor, parcării, încărcării și vehiculelor electrice ) trebuie respectat, inclusiv legile privind casca din zona dvs.
 • Trebuie să raportați cu promptitudine orice vehicul deteriorat sau care nu funcționează corect prin Splash App sau prin e-mail.

Splash este de acord în mod expres să lase, iar Riderul este de acord în mod expres să asume închirierea Vehiculului în conformitate cu termenii și condițiile stabilite aici. Cu excepția cazului în care se indică altfel, toate valorile monetare stabilite în prezentul acord vor fi considerate ca fiind exprimate în lei.

 1. ÎNCHIRIEREA GENERALĂ ȘI UTILIZAREA VEHICULULUI.

1.1 Rider este singurul utilizator. Splash și Rider sunt singurele părți la acest acord. Riderul este singurul locatar și este singurul responsabil pentru respectarea tuturor termenilor și condițiilor conținute aici. Înțelegeți că atunci când activați un vehicul din locație, vehiculul trebuie utilizat numai de dvs. Nu trebuie să permiteți altor persoane să utilizeze un vehicul pe care l-ați activat din locație.

1,2 Riderul are cel puțin 18 ani. Rider reprezintă și certifică faptul că Rider are cel puțin 18 ani.

1.3 Riderul este un operator vehicul competent. Riderul declară și certifică faptul că este familiarizat cu funcționarea vehiculului, este în mod rezonabil competent și apt din punct de vedere fizic pentru a circula pe vehicul și a examinat materialele de siguranță furnizate în aplicația Splash și / sau pe site-ul web Splash. Prin alegerea de a merge cu un vehicul, Rider își asumă toate responsabilitățile și riscurile pentru orice leziuni sau afecțiuni medicale. Sunteți responsabil pentru stabilirea dacă condițiile, inclusiv, fără limitare, ploaia, ceața, zăpada, grindina, gheața, căldura sau furtunile electrice, fac periculoasă operarea unui vehicul. Vă sfătuim să vă reglați comportamentul de conducere și distanța de frânare pentru a se potrivi vremii, vizibilității, mediului înconjurător și condițiilor de trafic.

1.4 Vehiculul este proprietatea exclusivă a Splash. Riderul este de acord că Vehiculul și orice echipament Splash atașat la acesta, în orice moment, rămân proprietatea exclusivă a Splash. Nu trebuie să demontați, să scrieți sau să modificați, să reparați sau să deteriorați altfel un vehicul, orice parte a unui vehicul sau alt echipament Splash în niciun fel. Nu trebuie să scrieți, să dezlipiți sau să modificați sau să defaceți în vreun fel orice autocolant pe un vehicul în vreun fel. Nu trebuie să utilizați un vehicul sau alt echipament Splash în orice scop publicitar sau în alte scopuri comerciale fără permisiunea expresă scrisă a Splash.

1,5 Ore de funcționare și disponibilitatea vehiculului. Riderul este de acord și recunoaște că vehiculele nu sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an. Vehiculele trebuie închiriate în timpul orelor de funcționare și în termenele maxime de închiriere stabilite mai jos. Numărul de vehicule este limitat și disponibilitatea vehiculului nu este niciodată garantată. Riderul este de acord că Splash poate solicita Riderului să returneze un vehicul în orice moment.

1.6 Zona de operare. Riderul este de acord să nu folosească, să opereze și / sau să circule cu vehiculul în orice zonă fără circulație și este de asemenea de acord să nu transporte vehiculul în afara zonelor de servicii permise.

1.7 Conducătorul trebuie să respecte legile privind utilizarea și / sau funcționarea vehiculului. Riderul este de acord să respecte toate legile referitoare la utilizarea, călătoria, parcarea, încărcarea și / sau exploatarea vehiculului, inclusiv toate legile de stat și locale și regulile și reglementările referitoare la vehiculele din zona în care operați vehiculul, inclusiv orice legi privind casca. De asemenea, Rider este de acord să acționeze cu curtoazie și respect față de ceilalți în timp ce utilizează Serviciile Splash.

1,8 acte interzise. Rider este de acord cu următoarele:

 • Splash recomandă să nu folosiți un vehicul în timp ce purtați sau țineți o servietă, un rucsac, o geantă sau alt articol care poate modifica echilibrați, adăugați greutate suplimentară sau afectați funcționarea sigură a vehiculului. Dacă alegeți să utilizați un astfel de articol, faceți acest lucru pe propriul pericol; Splash vă recomandă să vă asigurați că elementul se potrivește perfect corpului dvs. și nu vă împiedică capacitatea de a opera vehiculul în siguranță.
 • Nu trebuie să plasați obiecte pe ghidonul vehiculului, cum ar fi rucsacuri sau genți. < / li>
 • În timp ce călătoriți pe un vehicul, nu trebuie să utilizați niciun telefon celular, dispozitiv de mesagerie text, player de muzică portabil sau alt dispozitiv care vă poate distrage atenția de la utilizarea vehiculului în siguranță.
 • Nu trebuie să folosiți un vehicul în timp ce vă aflați sub influența alcoolului, a drogurilor, a medicamentelor sau a altor substanțe care ar putea afecta Abilitatea ta de a opera un vehicul în siguranță.
 • Nu trebuie să purtați a doua persoană sau copil pe un vehicul.
 • Puteți utiliza numai mecanisme de blocare furnizate de Splash. Nu puteți adăuga o altă blocare la vehicul sau nu puteți bloca alt vehicul decât în ​​conformitate cu instrucțiunile Splash.
 • Vehiculul nu trebuie parcat într-un loc de parcare interzis. Vehiculul nu poate fi parcat pe o proprietate privată neautorizată, într-o zonă blocată, blocând dreptul de trecere sau în orice alt spațiu non-public neaprobat. Nu ar trebui să parcați vehiculul în zone cu trafic intens dacă vehiculul riscă să fie doborât.
 • Vehiculul trebuie să fie parcat într-un spațiu vizibil și într-o poziție verticală folosind suportul.

1.9 Vehiculul este destinat numai tipurilor limitate de utilizare. Riderul este de acord că el / ea nu va folosi vehiculul pentru curse, călărie pe munte sau cascadorie sau călărie. Riderul este de acord că el / ea nu va opera și / sau va folosi Vehiculul pe drumuri nepavate, prin apă (dincolo de călăria urbană normală), sau în orice locație care este interzisă, ilegală și / sau care dăunează altora. Riderul este de acord că nu va folosi vehiculul pentru închiriere sau recompensă și nici nu îl va folosi cu încălcarea oricărei legi, ordonanțe sau reglementări.

1,10 Limite de greutate și marfă. Nu trebuie să depășiți limita maximă de greutate pentru vehicul (220 de lire sterline, cu excepția cazului în care se indică altfel).

1,11 Fără manipulare; Fără utilizare neautorizată. Nu trebuie să modificați, să încercați să obțineți acces neautorizat sau să utilizați altfel Serviciile Splash, altele decât cele specificate în prezentul Acord.

1.12 Raportarea daunelor sau a blocărilor; Încălcări și aplicări ale traficului. Călărețul trebuie să raporteze orice accident, accident, deteriorare, încălcare a traficului de vătămare corporală sau vehiculul furat sau pierdut la Splash cât mai curând posibil. Dacă un accident implică vătămări corporale, daune materiale sau un vehicul furat, Riderul trebuie să depună un raport la departamentul de poliție local în termen de 24 de ore. Riderul este de acord că este responsabil și răspunzător pentru orice utilizare abuzivă, consecințe, pretenții, cereri, cauze de acțiune, pierderi, răspunderi, daune, vătămări, costuri și cheltuieli, penalități, onorariile avocatului, hotărâri, procese sau plăți de orice fel sau orice natură legată de un Vehicul furat sau pierdut.

 • POLITICILE DUMNEAVOASTRĂ DE ASIGURARE AUTOMOTIVĂ NU POATE ASIGURA ACOPERIREA ACCIDENTELOR CARE IMPLICĂ SAU DAUNE ACESTUI VEHICUL. PENTRU DETERMINAREA DACĂ ESTE PREVĂZUTĂ ACOPERIRE, TREBUIE SĂ CONTACTAȚI COMPANIA SAU AGENTUL DE ASIGURARE AUTOMOTIVĂ

Riderul este de acord că încălcările de trafic și citările aferente, amenzile sau taxele de confiscare sunt pe riscul și cheltuiala Riderului, inclusiv în legătură cu parcarea necorespunzătoare sau neautorizată la sfârșitul închirierii perioadă.

Riderul este de acord și recunoaște că Splash poate coopera cu forțele de ordine pentru a furniza orice informații necesare, pe măsură ce pot solicita sau ar putea fi solicitate în alt mod.

1.13 Responsabilitatea călărețului pentru utilizarea și deteriorarea vehiculului. Riderul este de acord să returneze Vehiculul către Splash în aceeași stare în care a fost închiriat. Pilotul nu va fi responsabil pentru uzura normală.

1,14 Vehicul electric. Vehiculul este un vehicul electric care necesită încărcarea periodică a bateriei pentru a funcționa. Riderul este de acord să utilizeze și să opereze vehiculul în condiții de siguranță și prudență, având în vedere faptul că vehiculul este un vehicul electric și toate limitările și cerințele asociate acestuia. Riderul înțelege și este de acord cu fiecare dintre următoarele:

 • Nivelul de putere de încărcare rămas în vehicul va scădea odată cu utilizarea vehiculului (atât în ​​timp, cât și în distanță), și că pe măsură ce nivelul puterii de încărcare a vehiculului scade, viteza și alte capacități operaționale ale vehiculului pot scădea (sau înceta în întregime).
 • Nivelul puterii de încărcare a vehiculului în momentul în care Riderul începe închirierea sau funcționarea vehiculului nu este garantat și va varia în funcție de fiecare utilizare a închirierii.
 • Rata de pierdere a puterii de încărcare în timpul utilizării vehiculului nu este garantată și va varia în funcție de vehicul, condițiile rutiere, condițiile meteorologice și alți factori.
 • Este responsabilitatea Riderului să verifice nivelul de încărcare al vehiculului și să se asigure că acesta este adecvat înainte de a începe operațiunea vehiculului.
 • Distanța și / sau timpul pe care Riderul îl poate folosi pe vehicul înainte de a pierde puterea de încărcare nu este niciodată garantat.
 • Vehiculul poate rămâne fără putere de încărcare și poate înceta să funcționeze în orice moment pe durata închirierii vehiculului de către călăreț, inclusiv înainte ajungând la destinația dorită de Rider.

1,15 Fără încărcare a vehiculului. Dacă vehiculul rămâne fără putere de încărcare în timpul închirierii, Riderul va încheia călătoria în conformitate cu toți termenii acestui acord.

Riderul este de acord că este responsabil și răspunzător pentru orice utilizare abuzivă, consecințe, reclamații, cereri, cauze de acțiune, pierderi, răspunderi, proprietate sau incendiu sau alte daune, vătămări, costurile și cheltuielile, penalitățile, onorariile avocatului, hotărârile, procesele sau plățile de orice fel sau natură legate de taxarea Riderului sau încercarea de a percepe vehiculul. Prin alegerea de a încărca un vehicul, Rider își asumă responsabilitatea deplină și completă pentru toate riscurile, pericolele și pericolele aferente, iar Rider este de acord că Splash și toate celelalte persoane eliberate (definite mai jos în secțiunea 15) nu sunt responsabile pentru vătămări, daune sau costul cauzat de Rider cu privire la orice persoană sau proprietate, inclusiv vehiculul în sine, direct sau indirect legat de tarifarea vehiculului.

1.16 Cerințe pentru dispozitivul mobil și conexiune activă la internet. Cu excepția cazului în care Splash este instruit altfel în scris, pentru a activa Serviciile Splash cu aplicația Splash, trebuie să utilizați un smartphone sau orice alt dispozitiv (mobil) care îndeplinește cerințele tehnice și este compatibil cu aplicația Splash. Anumite funcții ale aplicației Splash, cum ar fi posibilitatea de a vă înregistra la Splash, de a debloca, închiria și încheia închirierea vehiculului necesită ca aplicația Splash să aibă o conexiune de rețea activă. Sunteți responsabil pentru disponibilitatea și costurile serviciilor dvs. de comunicații de date mobile. De asemenea, sunteți responsabil pentru asigurarea faptului că dispozitivul dvs. mobil are o capacitate adecvată a bateriei. Splash nu va fi responsabil dacă nu puteți debloca, utiliza sau termina mersul cu vehiculul ca urmare a pierderii sau întreruperii conexiunii la rețea, disfuncționalității dispozitivului mobil sau bateriei epuizate. Veți rămâne responsabil și Splash vă poate percepe toate costurile (inclusiv taxele de închiriere) suportate până la încheierea călătoriei.

 1. PLATĂ ȘI TAXE.

2.1 Taxe. Riderul poate folosi vehiculul în conformitate cu prețurile descrise în aplicația Splash, care poate include o taxă de pornire a călătoriei, taxe bazate pe distanță sau timp (cu timpul rotunjit până la cel mai apropiat minut) și / sau o taxă minimă necesară. Prețurile pot fi modificate. În fiecare caz, taxele și alte taxe pot fi supuse impozitelor aplicabile și altor taxe ale administrației locale, care pot fi percepute și colectate de Splash. Splash va debita Riderul (prin card de credit sau de debit sau printr-o altă metodă de plată convenită) suma taxelor descrise în prezentul Acord, inclusiv orice plată recurentă pe care o alegeți.

2.2 Coduri de recomandare și / sau promoționale.

Splash poate, la propria sa discreție, să creeze coduri de recomandare și / sau promoționale („Coduri promoționale”) care pot fi utilizate pentru reduceri sau credite la serviciile Splash sau alte caracteristici sau avantaje furnizate de Splash, sub rezerva oricăror termeni suplimentari stabiliți de Splash. Sunteți de acord că codurile promoționale: (i) trebuie utilizate pentru publicul și scopul destinat, și într-o manieră legală; (ii) nu pot fi duplicate, vândute sau transferate în nici un fel, cu excepția cazului în care este permis în mod expres de Splash; (iii) poate fi dezactivat de Splash în orice moment, din orice motiv, fără răspundere față de Splash; (iv) poate fi utilizat numai în conformitate cu termenii specifici pe care Splash îi stabilește pentru un astfel de cod promoțional; (v) nu sunt valabile pentru numerar; (vi) pot fi supuse unor limite de cantitate sau valoare; și (vii) pot expira înainte de utilizare. Splash își rezervă dreptul de a reține sau deduce credite sau alte caracteristici sau beneficii obținute prin utilizarea sistemului de recomandare sau a codurilor promoționale de către dvs. sau orice alt utilizator în cazul în care Splash determină sau crede că utilizarea sistemului de recomandare sau utilizarea sau răscumpărarea din Codul promoțional a fost eronat, fraudulos, ilegal sau a încălcat în alt mod prezentul acord sau termenii specifici aplicabili acestor coduri promoționale.

2.3 Timp maxim de închiriere și taxe. Timpul maxim de închiriere este de 24 de ore. Riderul este de acord că Riderul va dezactiva închirierea vehiculului în termen de 24 de ore de la închirierea unui vehicul. Riderul poate închiria din nou. Riderul este de acord că este singurul responsabil pentru a fi conștient de durata oricărei perioade de călătorie scursă. Taxa maximă pe zi este de 100 USD și se bazează pe o zi calendaristică. După întoarcerea vehiculului, Riderului va primi taxele de închiriere acumulate sau taxa maximă pe zi, oricare dintre acestea este mai mică.

Timpul de închiriere va fi calculat din momentul deblocării Splash-ului prin aplicația Splash până când Riderul primește confirmarea prin intermediul aplicației Splash că călătoria a fost încheiată. Dacă terminați călătoria incorect, aceasta poate duce la întreruperea călătoriei. Dacă călătoria nu se termină corect, cursa va continua și călărețul va continua să fie taxat. Dacă aveți probleme tehnice la terminarea unei curse din orice motiv, ar trebui să raportați acest lucru către Splash imediat prin aplicația Splash. Nerespectarea unei probleme la terminarea călătoriei poate duce la costuri suplimentare.

Vehiculele nereturnate (cu călătoria încheiată) în 48 de ore vor fi considerate pierdute sau furate, iar Riderul poate fi taxat până la valoarea Vehiculului plus taxele administrative și de procesare. Splash poate, de asemenea, să perceapă taxe de servicii suplimentare pentru închirieri mai mari de 24 de ore, în cazul în care Vehiculul nu este pierdut sau furat.

2.4 Metodă de plată validă. Pentru a fi înregistrat pentru a utiliza Serviciile Splash, Rider trebuie să furnizeze Splash un număr valid de card de credit, de debit sau card preplătit și o dată de expirare sau alte informații valabile despre metoda de plată. Rider declară și garantează către Splash că Rider este autorizat să utilizeze orice card de credit, debit sau preplătit sau alte informații despre metodele de plată furnizate de Rider către Splash. Furnizând metoda dvs. de plată, sunteți de acord că Splash este autorizat să vă perceapă călătoria dvs. și orice alte taxe suportate de Rider în temeiul prezentului acord, inclusiv toate taxele guvernamentale și de reglementare aplicabile și vânzările și alte taxe aplicabile.

Când furnizați o metodă de plată sau în conformitate cu politicile Splash, sistemul nostru va încerca să verifice informațiile pe care le-ați introdus. Facem acest lucru procesând o reținere a autorizației, care este o practică standard. Nu vă taxăm în legătură cu această reținere a autorizației. Dacă metoda dvs. de plată expiră și nu vă actualizați informațiile sau nu vă anulați contul, ne autorizați să continuăm facturarea și veți rămâne responsabil pentru orice sumă neîncasată. Ne rezervăm dreptul de a reîncerca facturarea tuturor metodelor de plată înregistrate după orice încercare de facturare eșuată. Veți rămâne răspunzător pentru toate aceste sume și toate costurile suportate în legătură cu încasarea acestor sume, inclusiv, fără limitare, taxele de descoperire de cont bancară, taxele agenției de colectare, onorariile rezonabile ale avocaților și cheltuielile de arbitraj sau de judecată.

Rider este de acord că Splash poate, la propria sa discreție, să plătească toate biletele de trafic, să impună taxe, amenzi și / sau taxe în numele Riderului direct autorității competente sau părții aplicabile. În cazul în care Splash este obligat să plătească și / sau să proceseze astfel de comisioane sau costuri asociate, Rider este de acord că Splash vă poate percepe suma pe care Splash o plătește plus o taxă de administrare rezonabilă pentru tratarea acestor chestiuni; Splash va informa despre orice astfel de costuri sau taxe.

În cazul în care Splash folosește o colecție terță parte și / sau un agent administrativ pentru a rezolva orice bilete, daune, încălcări ale legii sau ale prezentului acord, amenzi și / sau penalități, Rider este de acord să plătească toate costurile și taxele de colectare, inclusiv, dar fără a se limita la, costurile administrative și juridice pentru un astfel de agent, la cerere, fără protest.

Dacă Rider contestă orice taxă pe metoda de plată a Riderului, atunci Riderul trebuie să contacteze Splash în termen de 10 zile lucrătoare de la sfârșitul lunii cu taxa contestată și să furnizeze Splash toate informațiile despre călătorie acest lucru este necesar pentru a identifica taxa contestată, cum ar fi data călătoriei și orele aproximative de începere și sfârșit ale călătoriei asociate taxei contestate. Rider este de acord să informeze imediat Splash despre toate modificările legate de metoda de plată.

Dacă ați fost de acord să efectuați plăți automate sau recurente, astfel de plăți vor continua până când anulați sau contul dvs. este închis. Puteți anula urmând instrucțiunile din aplicația Splash. Dacă anulați, puteți utiliza orice sold rămas din contul dvs., dar este posibil să nu puteți continua să utilizați serviciile Splash până când nu ați autorizat din nou o metodă de plată aplicabilă. Splash poate continua să perceapă metoda dvs. de plată pentru orice taxe sau comisioane suplimentare suportate în temeiul prezentului acord.

2,5 Taxe de preluare. Dacă nu puteți returna un vehicul într-o zonă validă (de exemplu, dezactivați vehiculul pe o proprietate privată, o comunitate blocată sau o altă zonă inaccesibilă) și solicitați ca vehiculul să fie ridicat de către personalul Splash, Splash, la propria sa discreție , vă poate percepe o taxă de ridicare. Dacă vreun vehicul accesat în contul dvs. este abandonat fără notificare prealabilă, veți fi responsabil pentru toate taxele de călătorie până la recuperarea și dezactivarea vehiculului, plus o taxă de serviciu pentru recuperarea vehiculului. Taxele pot fi modificate.

 1. TERMENI DE UTILIZARE ADIȚIONALE.

3.1 Verificarea siguranței. Înainte de fiecare utilizare a unui vehicul, Riderul va efectua o inspecție de siguranță de bază a vehiculului, care include inspecția următoarelor: (i) veridicitatea roților; (ii) funcționarea în siguranță a tuturor frânelor și a luminilor; (iii) starea bună a cadrului; (iv) putere suficientă de încărcare a bateriei; și (iv) orice semn de deteriorare, uzură neobișnuită sau excesivă sau orice altă problemă mecanică deschisă și evidentă / necesitate de întreținere. Riderul este de acord să nu circule pe vehicul dacă există probleme vizibile și să anunțe imediat serviciul clienți pentru a alerta Splash de orice problemă.

3.2 Vehicul pierdut sau furat. Un vehicul poate fi considerat pierdut sau furat dacă (a) vehiculul nu este returnat în decurs de 24 de ore consecutive, (b) unitatea GPS a vehiculului este dezactivată, (c) vehiculul este parcat pe o proprietate privată neautorizată, într-o zonă blocată sau în orice alt spațiu non-public timp de mai mult de zece minute după încheierea călătoriei, (d) Vehiculul se deplasează mai mult de 30 de metri după încheierea închirierii și Splash consideră că o astfel de mișcare nu a fost cauzată de un alt călăreț sau de un terț autorizat sau e) alte fapte și circumstanțe care sugerează Splash în determinarea sa rezonabilă, de bună credință, că un Vehicul a fost pierdut sau furat. Splash și sunteți de acord că ultimul călăreț al unui vehicul va fi responsabil pentru un vehicul pierdut sau furat, cu excepția cazului în care faptele și circumstanțele sugerează altfel Splash în determinarea sa rezonabilă, de bună credință. În cazul în care Splash consideră că un vehicul a fost pierdut sau furat, Splash va avea autoritatea de a întreprinde toate acțiunile pe care le consideră adecvate (cu privire la ultimul călăreț al unui vehicul sau altfel), inclusiv (fără limitare) obținerea restituirii și alte despăgubiri și daune adecvate și depunerea unui raport al poliției la autoritățile locale. Rider este de acord că datele generate de computerul Splash sunt dovezi concludente ale perioadei de utilizare a unui vehicul de către un călăreț. Riderul este de acord să raporteze dispariția sau furtul vehiculului către Splash imediat sau cât mai curând posibil.

3.3 Căști; Siguranță. Splash recomandă ca toți Riderii să poarte o cască aprobată Snell, CPSC, ANSI sau ASTM, care a fost dimensionată, montată și fixată corespunzător conform instrucțiunilor producătorului. Splash și toate celelalte persoane eliberate (definite mai jos în secțiunea 15) nu reprezintă sau garantează calitatea sau caracteristicile de siguranță ale oricărei căști, iar Rider este de acord că niciuna dintre persoanele eliberate nu este responsabilă pentru nici un prejudiciu suferit de Rider în timp ce utilizează oricare dintre Splash Servicii, indiferent dacă Rider poartă sau nu cască în momentul rănirii. Pilotul își asumă toate riscurile de a nu purta cască sau alte echipamente de protecție. Este posibil ca călărețul să fie nevoit să ia măsuri de siguranță sau precauții suplimentare care nu sunt abordate în mod specific în acest acord.

3.4 Trasee vehicul. Riderul este de acord că Splash nu asigură sau nu întreține locuri pentru deplasarea în vehicule și că Splash nu garantează că va exista întotdeauna un loc sigur pentru a merge pe vehicul. Drumurile, trotuarele, benzile pentru vehicule și rutele vehiculelor pot deveni periculoase din cauza vremii, a traficului sau a altor pericole.

3.5 Limitări privind închirierea vehiculelor. Rider este de acord că Splash nu este un transportator obișnuit. Mijloacele alternative de transport public și privat sunt disponibile pentru publicul larg și pentru Rider individual, inclusiv autobuze publice și servicii feroviare, taxiuri și căi pietonale. Splash oferă vehicule doar ca comoditate, iar o astfel de disponibilitate de închiriere este destinată a fi utilizată numai de acele persoane care sunt capabile și calificate să opereze un vehicul pe cont propriu și care au fost de acord cu toți termenii și condițiile prezentului acord.

 1. Terminare. În orice moment și din când în când, și fără consimțământul Rider, Splash poate rezilia în mod unilateral dreptul Riderului de a utiliza Serviciile Splash, la discreția exclusivă a Splash și fără nicio notificare sau cauză. Rider poate opri utilizarea de către Rider a Serviciilor Splash în orice moment; cu condiția, totuși, că (i) nu va fi asigurată nicio rambursare de către Splash, (ii) termenul prezentului acord continuă în conformitate cu prezentul acord și (iii) riderului i se pot percepe în continuare orice taxe suplimentare aplicabile în conformitate cu prezentul acord. Acest Acord rămâne în vigoare și efect, în conformitate cu termenii și condițiile sale, după orice încetare a dreptului Riderului de a utiliza oricare dintre Serviciile Splash, indiferent de modul în care Acordul este reziliat.

 1. Confidențialitatea informațiilor; Politici de confidențialitate. Înțelegeți și sunteți de acord că toate informațiile personale deținute de Splash și referitoare la Riders, inclusiv toate numele, adresele, numerele de telefon, adresele de e-mail, parolele, informațiile de plată și alte informații vor fi păstrate de Splash în conformitate cu politica sa de confidențialitate localizată. la http: // < span style = "font-weight: 400;"> ridesplash.com

 1. Licență pentru imagine și asemănare. Pentru o considerație bună și valoroasă, a cărei primire și adecvare sunt recunoscute prin prezenta, faceți acest lucru cu bună știință, în mod voluntar și irevocabil: (1) acordați-vă consimțământul deplin și necondiționat Splash și afiliaților săi, succesorilor și atribuie utilizarea în orice moment și din când în când, fără nicio restricție, apariția și vocea dvs. în fotografii, videoclipuri și alte înregistrări legate de utilizarea dvs. de către Serviciile Splash, pe toate site-urile web și pentru toate tipurile de presă, promoționale, publicitare, publicitare și alte scopuri comerciale, inclusiv toate formatele și suporturile, cunoscute sau concepute în continuare, în întreaga lume și în perpetuitate; (2) acordă Splash și afiliaților săi, succesorilor și atribuie (a) dreptul de a fotografia, de a înregistra video și de a înregistra în alt mod aspectul și vocea dvs. legate de utilizarea dvs. de către Serviciile Splash, în orice moment și din când în când, ( b) toate drepturile, drepturile de autor, titlul și interesele asupra rezultatelor unor astfel de fotografii, videoclipuri și alte înregistrări, ca lucrare închiriată în scopuri de drepturi de autor și (c) dreptul de a utiliza, reproduce, expune, distribui, transmite, să modifice și să exploateze, în orice moment și din când în când și după cum Splash poate decide, la propria sa discreție, astfel de fotografii, videoclipuri și alte înregistrări, sau orice componentă a acestora, precum și toate produsele, promoțiile, publicitatea și publicitatea aferente; și (3) renunță, eliberează și descarcă toate persoanele eliberate de toate revendicările (definite mai jos în secțiunea 15) pe care le aveți sau le puteți avea pentru orice calomnie, defăimare, invazie a vieții private, drept de publicitate, încălcare a drepturilor de autor sau încălcare a orice drept acordat de dvs. în acest paragraf.

 1. Observație. Splash poate fi contactat prin e-mail hello@ridesplash.com
 2. Alegerea legii; Soluționare a litigiilor. Prezentul acord este guvernat de și trebuie interpretat și aplicat în conformitate cu legile din România, cu excepția principiilor conflictelor de legi. Pentru fiecare litigiu referitor la prezentul acord: (i) partea dominantă are dreptul la costurile, cheltuielile și onorariile de avocat rezonabile (indiferent dacă sunt suportate în proces, în apel sau altfel) suportate pentru soluționarea sau soluționarea litigiului, pe lângă toate celelalte daune sau recompense la care poate avea dreptul partea; (ii) fiecare parte este de acord cu jurisdicția instanțelor din România și este de acord că aceste instanțe au jurisdicție personală asupra fiecărei părți; (iii) locul de desfășurare trebuie să fie în București, România.

 1. Remedii cumulative. Toate drepturile și căile de atac acordate în temeiul sau menționate în prezentul acord sunt cumulative și neexclusive și recurgerea la unul nu împiedică disponibilitatea sau aplicabilitatea altuia sau la orice alt drept sau remediu prevăzut de lege.

 1. Acord final; Modificare prin Splash. Acest acord conține acordul integrat complet, final și exclusiv între părți cu privire la obiectul său. Prezentul acord înlocuiește toate celelalte acorduri anterioare, scrise sau orale, referitoare la un astfel de subiect. În orice moment și din când în când, și fără acordul Riderului, Splash poate modifica, modifica sau modifica unilateral acest Acord, la propria sa discreție. Prin continuarea utilizării oricărui Serviciu Splash după orice modificare, modificare sau modificare, Rider a acceptat să fie obligat de toate aceste modificări, modificări și modificări. Riderul trebuie să revizuiască cu atenție prezentul Acord în mod regulat pentru a păstra cunoștința cu privire la toate modificările, modificările și modificările. Ori de câte ori se face o modificare a prezentului Acord, Splash va posta o notificare pe site. Prețurile stabilite pe site-ul web sau în aplicația Splash înlocuiesc toate prețurile stabilite în acest acord.

 1. Interpretarea contractului. Titlurile acestui acord nu afectează interpretarea acestui acord. „Sau” nu trebuie să fie exclusiv în sensul său. „Inclusiv” înseamnă „incluzând, dar fără a se limita la”. Cu excepția cazului în care contextul impune altfel, cuvintele din numărul singular sau din numărul plural vor include fiecare numărul singular sau numărul plural. Toate pronumele includ formele de pronume masculin, feminin și neutru.

 1. Executarea voluntară a prezentului acord. Prezentul acord este încheiat în mod voluntar, cu considerație și fără nici o constrângere sau influență nejustificată din partea sau în numele Splash. Riderul recunoaște că (a) a citit acest Acord; (b) înțelege termenii și consecințele prezentului acord, inclusiv versiunile pe care le conține; și (c) este pe deplin conștient de efectul legal și obligatoriu al prezentului acord.

 1. LUCRĂRI; DISCLAIMERI; ASUMAREA RISCULUI.

În schimbul permisiunii pentru Rider de a folosi serviciile Splash, vehiculele și alte echipamente sau informații conexe furnizate de Splash, Rider este de acord să elibereze complet, să despăgubească și să păstreze inofensiv Splash și toate a proprietarilor, managerilor, afiliaților, angajaților, contractorilor, ofițerilor, directorilor, acționarilor, agenților, reprezentanților, succesorilor, atribuie și, în cea mai mare măsură permisă de lege, oricărei municipalități (inclusiv funcționarii săi aleși și numiți, ofițeri, angajați, agenți, contractori și voluntari) în care Rider folosește Splash Services și fiecare proprietar sau operator de proprietate cu care Splash a contractat să opereze Splash Services și toți proprietarii, managerii, afiliații, angajații, contractanții, ofițerii, directorii, acționarii, agenții , reprezentanți, succesori și cedează (în mod colectiv „Persoanele eliberate”) de la răspundere pentru toate „Reclamațiile” apărute din sau în orice mod legate de utilizarea de către Rider a Serviciilor Splash, Vehic le, sau echipamente conexe, inclusiv, dar fără a se limita la, acele revendicări bazate pe pretinsa neglijență a persoanelor eliberate, încălcarea contractului și / sau încălcarea garanției exprese sau implicite, cu excepția revendicărilor bazate pe neglijență gravă a persoanelor eliberate sau abateri deliberate . Astfel de eliberări sunt destinate să fie eliberări generale și complete ale tuturor revendicărilor.

„Reclamații” înseamnă, în mod colectiv, orice reclamație, leziuni, cereri, răspunderi, litigii, cauze ale acțiunii (inclusiv legale, contractuale, neglijențe sau alte teorii ale delictului), proceduri, obligații, datorii, drepturi de sechestru, amenzi, taxe, sancțiuni, contracte, promisiuni, costuri, cheltuieli (inclusiv onorariile avocatului, indiferent dacă au fost suportate la proces, în apel sau altfel), daune (inclusiv, dar fără a se limita la, pentru vătămare corporală, moarte ilicită, daune materiale și vătămări pentru călăreț sau terțe părți, daune consecutive, compensatorii sau punitive), sau pierderi (indiferent dacă sunt cunoscute, necunoscute, afirmate, neafirmate, fixe, condiționate sau contingente) care apar sau se referă la ( a) oricare dintre Serviciile Splash, inclusiv oricare dintre Vehicule, plasare, echipament, întreținere, informații conexe, prezentul acord sau (b) utilizarea de către Rider a oricăruia dintre cele menționate anterior.

În cea mai mare măsură permisă de lege și în ceea ce privește utilizarea de către Rider a oricăruia dintre serviciile Splash, vehiculele sau echipamentele conexe, Splash și toate celelalte persoane eliberate renunță la orice expresie și implicititate garanții, inclusiv garanții de comercializare și adecvare pentru un anumit scop. Toate serviciile Splash, vehiculele și echipamentele aferente sunt furnizate „așa cum este” și „după cum sunt disponibile”, iar Rider se bazează pe acestea pe propriul risc Rider.

Riderul este conștient de faptul că utilizarea de către Rider a oricăruia dintre serviciile Splash, vehiculele și echipamentele aferente implică riscuri evidente și nu atât de evidente, pericole și pericole care pot duce la răniri sau moartea Riderului sau altora și deteriorarea bunurilor și că astfel de riscuri, pericole și pericole nu pot fi întotdeauna prezise sau evitate. Riscurile, pericolele și pericolele includ, dar nu se limitează la:

 • vehicule și alte obiecte;
 • pietoni;
 • trafic;
 • Defecțiunea vehiculului sau a componentelor;
 • condiții de drum;
 • condiții meteorologice;
 • nerespectarea legilor aplicabile privind utilizarea și / sau funcționarea vehiculului în conformitate cu secțiunea 1.7; < / li>
 • săvârșirea oricăruia dintre actele interzise enumerate în secțiunea 1.8;
 • eșecul efectuării verificării de siguranță necesare în conformitate cu secțiunea 3.1;
 • eșecul de a purta o cască acolo unde este cerut de lege; și
 • acte neglijente sau omisiuni de către Splash, orice altă persoană eliberată, călăreț sau terță parte.

Riderul este singurul și pe deplin responsabil pentru funcționarea sigură a vehiculului în orice moment. Riderul este de acord că vehiculele sunt mașini care pot funcționa defectuos, chiar dacă vehiculul este întreținut corespunzător și că o astfel de defecțiune poate provoca răniri. Pilotul își asumă responsabilitatea deplină și completă pentru toate riscurile, pericolele și pericolele conexe.

În cea mai mare măsură permisă de lege, acest acord de eliberare și păstrare inofensiv include oricare și toate revendicările legate sau care decurg din neglijenta unică sau parțială a Splash, părțile eliberate, orice Municipalitate sau orice altă parte. Riderul renunță în mod expres la orice pretenții împotriva părților eliberate, a oricărei municipalități sau a oricărei alte părți pe care Rider nu știe sau suspectează că există în favoarea sa în momentul utilizării Serviciilor Splash și renunță în mod expres la drepturile Riderului conform oricărui statut care se pretinde pentru a păstra afirmațiile necunoscute ale lui Rider.